Over Kokanja

Wie is Kokanja

Kokanja catering wordt gerund door Anja Koopman. Anja heeft al sinds haar jeugd een passie voor koken en lekker eten en laat graag anderen hiervan genieten. Gastvrijheid vindt zij erg belangrijk en de wensen van haar klanten stelt zij graag hierbij centraal. Dit betekent dat zij graag in speelt op voorkeuren van de klant qua kleur, smaak en producten.


Anja houdt vooral van pure ingredienten waar zij de herkomst van kent. Anja kookt dan ook voornamelijk met lokale en eerlijke producten die zij het liefst direct bij de boer of kweker haalt.


Zij past bij voorkeur kleurrijke ingredienten toe in haar gerechten zodat de gerechten meer gaan spreken. Met name de Mediterrane keuken, Mexicaanse en Aziatische keuken inspireren haar. 


Tijdens de opleiding Facility Management heeft Anja veel geleerd over het runnen van een bedrijf maar het koken heeft ze vooral in de praktijk geleerd. Daarnaast is Anja opgeleid als gastronoom en sommelier bij de Academie voor Gastronomie van Peter Klosse (Hoog Soeren) waar met name aandacht wordt besteed aan wijn/spijs combinaties.